30 day blog challenge – Dag 05

Jeg deltager i 30 day blog challenge (Se hvad den går ud på Hér). Dette er dag 05, så lad os komme igang! :D

En hjemmeside du bruger jævnligt:


Sørgeligt som det er, så er en af de sider jeg bruger aller oftest for tiden Naruto-Arena. Her har jeg en bruger inde… MicroCut, som jeg spiller med. Spillet er opfundet ud fra animen Naruto. Som folk der følger med i min blog nok ved, så er jeg helt tosset med Naruto ^_^ … Men siden bliver især flittigt brugt når jeg er i skole, og vi er færdige med det vi skal lave i timerne XD Når det hele bliver meget sværrer så er det nok slut med at sidde og spille, haha. Det er et spil jeg går meget fra og til… Så om en måned bruger jeg nok igen ikke siden. Men jeg har så også været medlem af siden, siden d. 8 october 2008 XD …

… I morgen tager jeg en pause fra blog challengen. Jeg ved endnu ikke hvornår jeg genoptager den, men det får vi jo nok at se. Jeg skal jo også lige have skaffet et billede fra år 2007 O_o Sådan et har jeg ikke lige liggende… Jeg har et fra år 2008, men så er det også det. Hmm… Jeg må jo hjem og lede i gemmerne hos forældrene ;D

Jeg har forøvrigt klippet Nickis hår i dag :D Det blev super fedt! Jeg er ked af jeg ikke lige fik taget et før og efter billede -.-” Det har virkelig gjort en forskel. Selvom min bøf slevfølgelig altid ser dejlig ud ^_^

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.