Jeg elsker ham virkelig <3 :')

Har lige snakket med Nicki. Det er så lang tid siden jeg har skrevet om hvordan vi har det sammen. Det er på ingen måde et tegn på at det går dårligere end det plejer eller noget andet… Faktisk vil jeg sige at det går bedre end nogensinde før. Det har altid gået rigtig godt. Men jeg er bare så lykkelig for tiden. Der er et eller andet der gør det hele så godt for tiden… Og jeg ved at det er Nickis skyld at jeg er så glad :) Han gør mig så lykkelig. Når jeg ikke er sammen med ham så savner jeg ham så meget at det næsten gør ondt inde i (JA! Ikke bare pis), og når vi er sammen er det bare som om jeg kan hvile i mig selv, og bare nyde den tid der flyver afsted… Og tænk engang om under 1 måned har vi været sammen i et år… Men det kan vidst siges KUN 1 år… For jeg håber at skulle være sammen med ham i meget længere tid.

… Well… Nu skal jeg ikke være så klammo og lyserrød… XD … Havde bare brug for lige at udtrykke det… Yeees… Min mor kommer forresten i dag :) Hun har fået det bedre med ryggen. jeg går op til hendes arbejde lige her om 5 minutter for ar låne bilen… Jeg glemte at hente min telefon i dag hos Telenor, så jeg må jo lige forbi igen -.-” Men nu har jeg bilen at køre der op i… Så det er fint nok. Så er jeg fri for at skulle tage bussen. Så er der penge sparret ;D

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.