bla, bla, Blood Diamond, bla…

Lidt spændt er jeg da på at komme hjem og se lejligheden. Bøje og mor har været i gang med at sætte nogle skabe og noget op i min lejlighed imens jeg ikke har været hjemme; og det er jeg da sikker på er blevet rigtig godt. Jeg glæder mig til at få pakket de kasser ud som jeg endnu ikke har fået pakket ud endnu XD (Jeps… Jeg har snart boet i min lejlighed i 1 år…) … Og nåja, så har de sat lampe op i gangen! Det er dog fantastisk at jeg nu kan få noget lys i gangen. Så mangler jeg kun ‘stue/soveværelse’… Dér har jeg kun en natlampe… Det går jo ikke rigtig. Men kan simpelthen ikke finde en ordenlig lampe derind til. Jeg havde overvejet noget i stil en jeg på et tidspunkt fandt på Nordhjem, men som jeg også fandt i butikken, Blå Fugl… Lige indtil jeg fandt ud af at den kostede kassen… Jeg vil egentlig gerne have en loftslampe, og den jeg kiggede på, var en stor lampe til at have på gulvet. Men jeg ved sgu ikke hvad fanden jeg skal gå efter XD kan ikke finde noget jeg sådan rigtig godt kan lide. Det skal være noget flot? O_O” Hehe…

Nåja; nu sidder Nicki så og læser i sin Harry Potter bog XD … Den bog har jeg virkelig hadet her i weekenden… Men nu hader jeg den ikke så meget mere ^_^” … Giver det mening? Nej… Han læser kapitlet færdigt, og jeg får skrevet bloggen færdig… Og så skal vi se Blood Diamond… Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal forvente. I starten fangede den mig, med alle sine blodige scener… Men nu har vi set lidt af den (vi måtte tage en kort pause da der kom Midsommer Murderes, fordi det skulle JEG bare se…) og jeg ved ikke rigtig… Den fanger mig ikke helt så meget mere… Ej det er en film jeg overvejede at se siden den kom ud, så nu skal jeg også tage mig sammen til at se den færdig.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.