Anmeldelse af pusteaben


Dette er en Pusteabe negletørrer. Dette er en af de varer jeg har fået lov at teste for Coolstuff. Pusteabe negletørrer befinder sig i kategorien ‘Julegaver-til-hende‘, og jeg syntes faktisk den passer fint ind dér. Det er en sød lille julegave at give fx. en veninde. Og det er skam ikke forsent at købe den til julegave, da man har pakken inden for 1-2 dage efter man har bestilt pakken – Det var ihvertfald den oplevelse jeg havde.

Jeg blev positivt overrasket over Pusteabe negletørrerens udseende. Jeg syntes den er rigtig sød, og sjov at have stående fremme. Folk bliver hurtigt interesseret i den (i hvert fald den oplevelse jeg har fra de gæster jeg har haft på besøg), og det er kun morsomt at lytte til hvad ens gæster tror hvad det kan være. Jeg har ikke noget imod at lade den stå fremme i hvert fald, men det kræver selvfølgelig man ikke har noget imod at lade en plastik figur stå fremme, for det er nu engang hvad det er.

Pusteabe negletøren er heldigvis super nem at sætte batterier i, hvilket er et kæmpe plus. Det kræver ikke at man skal til at finde en skruetrækker, eller andet grej man måske ikke lige har liggende i hjemmet. Man åbner blot bagi, og herfefter skal der bare sættes to AAA batterier i (4 kan købes til 11.95 i Føtex, og er dermed ikke en særlig stor ekstra udgift), og så er den ellers klar til brug.

Men det er så også hér det triggy kommer. Jeg brugte lang tid på at finde en måde jeg rent faktisk kunne bruge Pusteabe negletøren optimalt på. Dette skyldes blandt andet, at når jeg havde den stående på bordet, og tryggede på ‘puste knappen’ ramte jeg nærmest konstant forkert ned, og den ville dermed ikke komme med et konstant pust. Dette vakte i starten kæmpe irritation, da jeg dermed ikke følte den levede op til de forventninger jeg havde haft til produktet efter at have set en film på Coolstuffs hjemmeside… Alt dette var der dog en løsning til. Jeg fandt ud af, at det altså var mig der bare ikke tryggede korrekt på den, og at den for mig fungerede langt bedre hvis jeg holdte den som på nedestående billede. (Oppe i luften)

Derfra elskede jeg Pusteabe negletøren :D ! Den virker! Jeg prøvede den endelige test i forbindelse med at jeg skulle på arbejde i går, og kun havde 10 minutter til sammenlagt at ligge neglelakken, OG have den tørret 100%. Dette lykkedes med Pusteabe negletøren! Og det bedste af det hele er at på den måde jeg er begyndt at holde den, kan jeg nemt have 2-3 fingre på pladen hvor der pustes på på samme tid… Så er det faktum at den larmer meget, et meget lille minus – man skal jo alligevel ikke bruge den ret lange af gangen.

Alt i alt er jeg rigtig tilfreds med Pusteabe negletøren! :D Den er bare rigtig fin!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.