Det er godt nok alt for tidligt

Jeg tænkte jeg heller måtte skynde mig at skrive nu, efter som jeg nok ikke kan holde mig vågen til det i morgen. Jeg skal møde klokken 07:50 på arbejdet i dag, men der er ingen busser der passer. Der går en klokken 06:36 og en 07:36. Den 07:36 er alt for sent derude og den 06:36 er alt for tidligt… Så selvfølgelig er jeg nødt til at tage den 06:36, for jeg må jo ikke komme forsent. Men det betyder så også at lige nu (klokken 06:00) sidder jeg og spiser morgenmad. Jeg er mega træt, og kan slet ikke overskue at skulle være på arbejde i 8 timer og 25 minutter. Slet ikke når jeg først var hjemme fra arbejde klokken 20:00 i går, og skulle til at lave aftensmad, madpakke osv. for at komme i seng omkring klokken 22:00, og op igen her til morgen klokken 05:45.

Men jeg er nu glad for at jeg allerede har fri 16:15. Det betyder jeg er hjemme omkring klokken 17:00, og så har Nicki lovet at sidde klar her hjemme med en kop varm tea til mig :D (og så har han snakket om at han måske tager min kæmpe opvask, så jeg ikke skal tænke på den når jeg kommer hjem! :D). Jeg plejer jo at have fri 18:15 om lørdagen, og så ville det næsten ikke kunne betale sig for Nicki at blive her og vente på mig. Det er desuden, formentlig den sidste dag vi når at være sammen inden juleaften :( … Med mindre jeg får tid (og han kommer hjem til mig endnu engang) næste lørdag, søndag. Men nu må vi se :)

Og så kommer der Midsommer Murders i dag :’D Og det skal jeg da som altid se! Hvis jeg altså kan holde mig vågen ^_^” … Jeg skal heldigvis først møde på arbejde klokken 09:50 søndag morgen, så det er da lige til at overskue. Det er jo så en vagt på 7 timer og 25 minutter, så den bliver også hård. Men der er gode penge i søndagsvagter, så det er fint nok ;D

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.