Så er der 4 dage til jul…

4 dage til jul. Julestemning? Lidt… Men også kun lidt. Erik og jeg sad og sang lidt julesange i bilen på vej hjem til mig i dag. Det bragte mig da lidt i julestemning. Det var ganske hyggeligt at skråle med ;D Men, men, men… Det var sgu halv farligt at kører rundt i dag O_O der er jo ikke blevet ‘skrabet’ veje nogen steder. Syntes jeg satme er for dårligt. Det tog 100 år at køre fra min mors arbejde og ind til min lejlighed, og der er kun, hvad… 1 kilometer? Hmm… Hvis der kommer mere sne inden jul tror jeg næsten at jeg sner inde hos min mor og Bøje. Kunne i og for sig selv være herligt nok… Bare ikke når jeg skal op til Nickis mor i Frederikshavn om 4 dage… Og jeg skal køre ALENE derop… Og hvad værre er… ALENE hjem til min mor og Bøje igen næste dag -.-” … Baah… Skal til julefrokost med min familie. Hyggeligt nok… Men ja…

I morgen står dagen på at være lidt sammen med Nicki. Eftersom jeg printede opgaven og så videre, aflevere Zenia og Erik opgaven i morgen. Det er rart nok at jeg ikke behøver at bruge et klip på at komme derop… Skal jo bruge endnu et klip igen når jeg skal på arbejde… Ja altså Nicki tager hjem ved 12-tiden i morgen middag. Så faktisk skal jeg stene her hjemme alene. Jeg regner med at bruge dagen på at pakke mine ting ned, som jeg skal bruge de næste par dage. Skal jo være hjemme hos min mor fra i morgen og til d. 24 om morgnen… Men ja; jeg kommer ikke til at være ret meget sammen med familien, da jeg først kommer d. 21 ved 21:00 tiden, og jeg skal arbejde HELE den 22… Og ja… Min mor skal arbejde den 23… Men lidt er vel bedre end ingenting ;D

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.