Min farfar bliver 80 år i dag!

Hjertligt tillykke til min farfar som i dag fylder 80 år! <3 :D Må han have en fantastisk dag og aften med det familie han skal fejre nytår med :’) Og må han, som alle andre, få et rigtigt dejligt nytår, med en masse gode oplevelser <3
Det må virkelig være hårdt at have fødselsdag nytårsaften, da meget af opmærksomheden jo nemt kan ryge af en, på netop den dag det skulle handle om en. Men alle elsker heldigvis farfar, så der er ingen som ikke giver ham opmærksomhed :’) … Selv om jeg tror han nogen gange bare godt kunne trænge til lidt fred og ro.

… Og rigtig godt nytår til alle :) … Jeg er sådan nogenlunde rask i dag, så jeg tager da til nytår… Men det skulle ikke undre mig hvis jeg blev syg igen af det -.-” hahaha! Uanset hvad skal jeg på arbejde her igen d. 02/01… Andet har jeg simpelthen ikke råd til. Så kryds fingre for at jeg fuldkommen rask den dag ;D …. Microcut.dk’s nytårstale kommer forøvrigt inden for de nærmeste dage :) Men som altid venter vi lige til vi er trådt lidt ind i det nye år…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.