Nytåret nærmer sig hastigt

Nu gik det lige så godt med at blogge hver eneste dag… Og så blev jeg syg. Lort. Er stadig en smule syg, men har det medet bedre :’) Jeg skal jo også helst være frisk nok til i morgen aften. Jeg glæder mig jo til nytårsaften. Men egentlig er det hele i morgen lidt rod… Ja sandt nok. Jeg skal tuller rundt alene til klokken 16:00. Jeg vil bruge tiden på at komme i bad, og få mine øjenbryn plukket og alle de der andre småting man skal have ordnet inden man holder nytår ^_^” … Jeg skal også lige nå at støvsuge. Oprydning og ‘rengøring’ (sådan nogenlunde da) er ordnet i dag… Så nu er jeg klar til at have overnattende gæster (Nicki og hans bror Chris)…

Klokken 16:00 går jeg op til min bror og hans kæreste og gør mig klar med tøj, hår og make up, og omkring klokken 18:00 tror jeg at det var, tager vi hen til Mads hvor vi holder nytåret i år. Vi plejer at holde det hos Patrick… Det bliver sjovt nok med lidt forandring… MEN… Så skal vi så spise der… Og hvis jeg så er heldig så er Nicki og Chris ved festen omkring klokken 22:00-23:00… Sidste år var han her ved 22:00 tiden… Men denne gang kommer han længere væk fra, og skal formentlig tage toget, erko forventer jeg først deres ankomst ved 22:30-23:00 tiden, hvis ikke senere. Men jeg er jo også ofte pesimistisk ;D Haha! Ej jeg ville meget gerne have tilbragt i morgen aften med min dejlige kæreste, men jeg er da glad for at han kommer noget af tiden :) Indtil da må jeg bare have det sjovt med de andre ;D

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.