Jeg har forsømt bloggen!

Ja… Jeg er ked af det. Og Høgh har været så bekymret at hun har sms’et til mig ^^” SORRY SØDE! Men nu vil jeg prøve at se om jeg kan komme lidt tilbage. Men jeg er simpelthen bare så udkørt for tiden. Men der er nu masser at fortælle, og jeg opsummere derfor lidt på mit liv.

For at samle op på det sidste blogindlæg, kan jeg da lige fortælle hvorledes min eksamen, gik. Jeg fik 12 :) Så det var dælme lækkert. Det var befriende at få det overstået… Og det betyder at jeg ikke får mere undervisning i skolen overhovedet. Jeg har mit sidste semester tilbage – og det forgår hovedsageligt i praktikken.

Og nu hvor jeg nævner praktikken, så kan jeg da også fortælle at jeg i dag startede i praktik. Det er super fedt! I dag var vi ude og spise på virksomhedens regning. Syntes jeg godt nok er imponerende! Syntes virkelig det er en lækker arbejdsplads. Og hold nu op hvor de ansatte (inkl. mig, som praktikant) bliver mega forkælet af virksomheden. Kan virkelig godt lide at være der :) Og folk er bare så søde derinde. Ser virkelig frem til et længere forløb!

… Jeg skrev ikke blog hele sidste uge. Jeg var ude og passe mine forældres hus. Dette betød at jeg passede 8-9 heste om dagen ^_^ Som stod 3 forskellige steder (hvoraf kun 4 blev redet på dog). Så jeg var altså godt træt når jeg kom hjem efter arbejde i staldene fra morgen til aften ^^” … Derfor ingen aktivitet.

Sidste store opdatering jeg gerne vil omkring er at jeg i går var med til at købe en ny hest ^^” Hehehe! Min stedsøster, Sted far og jeg købte i går hingsten (Se blogindlægget for at læse yderligere om ham: ‘Jeg er ret så ked af det lige nu :'(‘). Jeg er så lykkelig over at vi kunne rede hans liv :) … At vi senere har fundet ud af at han er ren Dansk varmblod med stamtavle, men Lobster som far, og ikke mindst Come Back II, som morfar, er kun en bonus. Vi gav 1500 kr hver for ham :) Nu skal han bare have et kærligt hjem, og et godt liv :’D Årh jeg vidste bare at han ville blive min!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.