Jeg er verdens sødeste nabo

Om jeg stadig er sur over kvindemennesket der holdte mig vågen det halve at natten? Nej :) Det er jeg ikke. Hun var faktisk skyld i at jeg fik et godt grin her til morgen. Jeg vil ikke kalde mig selv ond, men jeg er nok heller ikke den sødeste person i verden. I morges kunne jeg da godt høre at der var en ovenpå der lå og brækkede sig en smule, og nok havde det knap så sjovt som hun havde det i går aftes. Fair nok – straf i sig selv. Men eftersom hun ikke fattede pointen efter FLERE klager i går aftes, syntes jeg ligesom at jeg ville være en ekstra god nabo her til morgen. Jeg ville da lige hjælpe hende med at komme op ;) Hun skulle jo garanteret også tidligt op, denne fredag morgen, som alle andre normale mennesker. Hvordan jeg hjalp hende? Jo hun fik sgu lige et tryg eller to på dørtelefonen da jeg spadserede på arbejde klokken 07:45. Men hun behøver ikke takke mig :) Jeg gjorde bare min pligt som en god nabo ;D

Jeg må indrømme at jeg er lidt træt i dag, men ser virkelig frem til at familien kigger forbi i aften. Det bliver super hyggeligt. Men jeg tror ikke der er nogen der kan slå de gode gaver jeg fik at Nicki :D De var fantastiske. Men alt det vil jeg komme mere ind på enten i aften, eller engang i morgen. Og så vil jeg da også lige få taget et par billeder af gaverne.

Kan i alle sammen have en helt fantastisk weekend :’) – det får jeg.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.