Endelig en dag i stalden igen!

Pueha… Nu er det så 2 dage siden jeg har været ude ved Lady, og DAMN jeg savner det allerede helt vildt. Mit energi niveau er rent faktisk højere de dage jeg har kunne være ude i stalden… Måske fordi jeg er gladere, de dage ^_^ … Men jeg skal i hvert fald derud i dag, og jeg er virkelig, virkelig glad for at jeg fik købt den flyverdragt, for det er jo ikke ligefrem godt vejr ^^” Damn. Det regner, og regner bare. Buhu. Glæder mig til at vejret bliver lidt bedre igen, men det er trods alt ikke så koldt mere som det sommetider har været. Det værste bliver dog cykelturen ud til stalden. Skal cykle alle 6,4 km i dag… Og har ikke nogen regnbukser :(

Men jeg ser frem til en dejlig dag i stalden, når jeg er færdig ved mit praktiksted her omkring klokken 16.15. Men det skal altså også udnyttes at jeg kan komme ud i stalden, nu hvor jeg kun kan komme det i dag i morgen. Skal jo arbejde i weekenden -.-” … Men det er nok også sundt nok at have sådan en arbejdsweekend ;D

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.