Ulønnet arbejde – “jobsamtale”

Dette er i sandheden endnu en dag, hvor der er masser at nå ^_^ Men det er som alle de andre dage, helt sikkert en dejlig dag. Fra 08:00 til klokken 16:00 skal jeg var i praktik. Super spændene ting at arbejde videre med :). Klokken 16:15 skal jeg være hjemme, og sidde foran computeren, for der modtager jeg et opkald fra Administratoren af HesteGalleri.dk, hvor jeg skal have en “jobssamtale”. Jeg har nemlig snakket med dem om at blive hjælpeadministrator på siden. Det er super spændene at kunne deltage i – og det vil være ganske godt på CV’et at man har taget noget ulønnet arbejde. Det virker også meget logisk for mig at deltage på siden, som hjælpeadministrator (hvis de altså kan bruge mig), da jeg generelt tilbringer oceaner af tid foran computeren på sådan en dag, og da også jævnligt er på HesteGalleri.dk (dog ikke her i praktikperioden, da tiden ganske enkelt ikke rigtig er til det… Men så kigger jeg da forbi siden når jeg kommer hjem og aften ^_^”). Nu må vi se hvordan det udvikler sig, og om de mener de kan bruge mig. Det er som sagt fuldstændig ulønnet.

Efter samtalen, som de forventer tager omkring 30 minutter, skal jeg selvfølgelig ud til hyphesten :D Jeg håber vejret er lidt bedre så jeg kan komme ud og ride i dag. Lady frøs lidt i går, så jeg brugte mere tid på at tørre hende, og få hende til at få varmen, end noget som helst andet i stalden. Det betød så at jeg ikke kom ud og ride :( Men jeg fik da ordnet hele stalden osv.

Men i dag skulle det altså blive lidt bedre vejr, så jeg satser altså på at komme ud og ride, på trods af at jeg kommer noget sent derud… Og jeg tror sågar at jeg kan tage en omgang dressur på banen, for den så ikke så forbandet frossen ud mere :D Halleluja. Der er også lys på banen så det gør ikke så meget at jeg er så sent på den.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.