Av! Mine stakkels fødder!

HOLD NU KÆFT JEG HAR ONDT I MINE FØDDER!! ^_^” Jeg har været på arbejde i 12 timer, og har haft 30 minutters pause i løbet af hele dagen… Årh, har bare en sygt nederen vabel på min lille tå. Kan slet ikke overskue at jeg skal på arbejde igen i morgen XD Årh kill meee! Ej. Så er det  vidst heller ikke værre. Det har faktisk været en god dag på arbejdet, med masser at lave. Jeg tænkte over, at jeg faktisk er S-U-P-E-R, glad for mit arbejde, og det faktum at jeg overhovedet HAR et arbejde. Men derfor må man altså godt brokke sig lidt, når man har ondt i fødderne ;D

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.