Eksamen, min bare!

Pueha! Jeg er virkelig ved at få den her eksamen galt i halsen XD !! Syntes det er noget værre møg. Jeg har skrevet siden klokken 08.00 i morges, og har da også fået skrevet 3 sider, lavet en persona, samt planlagt hvad resten af rapporten skal indeholde… Så mangler jeg bare.. Meeeeeget mere ^^” … Blandt andet at designe, og kode hele hjemmesiden til projektet selvfølgelig… Fik jeg nævnt jeg kun har til søndag? ;D …

Hvis der forekommer lidt stilhed på bloggen den næste uge tid, så ved i hvorfor ^_^ Har endda fået arrangeret babysitning af begge mine heste. Det er luxus at have gode venner og familie ;D …

Nu er det så tid til arbejde… Farvel frihed ^_^”

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

7 thoughts on “Eksamen, min bare!

 1. Sofies closet, tusind tak ^_^ Det går frem af… Er næsten halvvejs med rapporten :) Nu mangler jeg bare at lave en hjemmeside -.-”

  Signe / girlslovefood, Haha også held og lykke til dig! :D … Jeg er heldigvis næsten halvvejs med selve rapporten nu ^_^ Så skal der bare programmeres og designes en hel hjemmeside -.-” Man tror bare det er løgn. haha…

  Høgh, Haha! Så let slipper du ikke! Du bliver den jeg græder til, når jeg indser jeg ikke kan nå det hele ;D hahahaha! Og så bliver også den jeg plager med div. designs! Muhahaha!

  Didda, JA! ^_^” Pludselig i nat kom de bare til mig ;D Det er nogle spøjse tanker du har må jeg sige… Hvorfor tænker du sådan på min rapport? :D hahaha…

 2. Ja okay, det forstår jeg ikke q: mit blogsystem må have noget imod dig xD

  Jeg er ikke så godt inde i php, så jeg ville nok ikke kunne lave mine designs selv. Det kommer måske en dag :)

  Det lyder som en travl periode, du skal igang med. Held og lykke med det :)

 3. Kiir, ja det må det næsten XD … Mon ikke det kommer til at funke for mig ige ^^”

  Jeg lærer bare hen af vejen :) Php er faktisk næsten det eneste kodningssprog vi ikke er blevet introduceret til i skolen – men det er nok det jeg er bedst til, og det jeg faktisk bedst kan lide ^^”

  … og tusind tak! Det er virkelig en travl periode… Men er da ca. halvvejs med selve rapporten nu :) Det er da godt nok gået på to dag ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.