The lonely shoe

Det var meningen at der lige nu skulle skrives det sidste til nytårstalen. Men det har jeg faktisk ikke lyst til. Jeg er faktisk en smule ked af det. Situationen er nemlig den, at jeg har 2 par stilletter stående på mine skoreoler. Heraf er der siden nytår, forsvundet én sko, fra det ene sæt. Mit yndlings sæt :'( … Hvem gør sådan noget?! Lige nu behandles det hele som et uheld. At der evt. er en der er kommet til at tage skoen med hjem… Men… Hvem ville så ikke skrive næste dag? Man kan jo ikke bruge én sko til noget, så hvis nogen rent faktisk har taget den, har de jo gjort det af ren og skær ondskab?! For at smide den ud eller sådan noget :'( …

Hvis skoen aldrig dukker op er det i hvert fald sidste gang jeg nogensinde holder nytårsaften!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

3 thoughts on “The lonely shoe

  1. Det er helt i orden, der sker altid så meget omkring jul ;) men tak for din nytårshilsen og også rigtig godt nytår til dig. Håber det nye år bringer en masse glæder – og din sko tilbage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.