Nytårstalen 2012/13

Så er det tid til året nytårstale! Jeg må indrømme, at den denne gang formentlig bliver en smule sværere at skrive end de sidste par år, da jeg simpelthen har haft for mange, og lange perioder i år, hvor jeg slet ingen blogindlæg har skrevet. Men jeg syntes vi skal kaste os ud i et forsøg alligevel!

Året 2012, startede faktisk en smule sørgeligt ud. Jeg forelskede mig håbløst i en halv blind hingst. Largo… Han var ikke en køn hest. Faktisk var han for tynd, kejtet at se på, og i det hele taget usoigneret. Men jeg var fast besluttet på at han skulle reddes! Koste hvad det ville (‘Jeg er forelsket’ – d. 04/01 – 2012). Men det virkede urealistisk, og allerede d. 07/01 – 2012, havde jeg næsten mistet modet! (‘Jeg er ret så ked af det lige nu :'(‘ – d. 07/01 – 2012)… Alt så sort ud, og på trods af, at jeg virkelig var ked af det, og frustreret over en sund og rask hest skulle slagtes, på baggrund af en anden persons gæld, måtte livet gå videre…

Largo da jeg mødte ham første gang. Tynd, usoigneret, utryg og nervøs – men kærlig, nysgerig, og noget ganske særligt!

Jeg havde nemlig meget at se til! Praktikperioden, som jeg skulle gennemgå på uddannelsen jeg var i gang med (multimedie design), var lige op over, og vi var blevet forberedt på at det næsten skulle være umuligt at få en praktikperiode. Men meget stress nåede jeg ikke, at opleve på dette punkt, da jeg allerede fik en praktikplads hos Logicmedia d. 11/01 – 2012 (‘Simpelthen så glad!’ – 11/01 – 2012). Det gav mig en enorm ro, at få det på plads så hurtigt, og der var masser at se frem til! Men først var der en eksamen at få overstået. Emneprøven i design…

Nu er det ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke bryder mig så meget om at designe. Jeg får skam masser af idéer, men jeg har slet ikke tålmodigheden til at føre dem ud i livet! Derfor glædet jeg mig selvfølgelig heller ikke til denne eksamen -.-” (‘Ikke ligefrem en dag man ser frem til’ – d. 18/01 – 2012). Men det gik nu meget bedre end forventet, og jeg kunne derfor d. 19/01, glæde mig over endnu et tolvtal til samlingen (åh ja, det er godt med noget blær!).

Men den fine karakter fyldte kun ganske kort i mit liv – Jeg startede nemlig allerede d. 30/01 – 2012 i praktik, og wow! Jeg blev taget med storm! Det var utroligt at opleve den virkelig verden! Men; for at være helt ærlig, fra det dybeste indre af mit hjerte, så var der noget som fyldte endnu mere i mit liv, dengang i slutningen af januar… Den 29/01 – 2012 købte jeg nemlig endnu en hest! Jeg formåede i fællesskab med Rebecca og Bøje, at redde Largos liv! En ganske ukendt hest, som vi alle på en eller anden måde, følte fortjente en chance her i livet (‘Jeg har forsømt bloggen!’ – d. 30/01 – 2012). På en eller anden måde vidste jeg bare fra starten af, at han nok skulle blive min… Og på en måde, tror jeg også altid at han har vidst det samme.

Og så blev det februar… Og det betyder fødselsdag! Min fødselsdag! Jeg havde en helt fantastisk fødselsdag som altid! Den blev fejret sammen med kæresten. Jeg fik helt fantastiske gaver (‘Skønne, skønne gaver! :’D’ – d.05/02-2012), og mange dejlige lykønskninger – men min daværende overbo ødelagde lidt slutningen på min fødselsdag. Februar var en travl periode for mig, og jeg fik faktisk ikke sovet ret meget. Derfor var et af mine store fødselsdagsønsker at kunne få lov at komme tidligt i seng… Det var jo trods alt en torsdag… Men det fik jeg ikke lov til XD Truntebarnet spillede nemlig høj musik, og lod ikke til at tage det særlig seriøst når man hen på natten bedte hende om at skrue ned… (‘Giv mig noget roo!!’ – d. 03/02-2012). Men, jeg kom mig rimelig hurtigt over det, for næste morgen tog jeg min hævn! Grusom som jeg er ^^” … Jeg hjalp hende nemlig ud af sengen klokken 07:45, da jeg i adskillige sekunder ringede på hendes dør ved hjælp af dørtelefonen på vejen. Sådan en larmer rigtig meget ^_^” (‘Jeg er verdens sødeste nabo’ – d. 03/02-2012). Det var til stor morskab! … For mig ^_^”

Mine fødselsdagsgaver 2012! Der var bestemt ikke noget, som manglede!

I februar kom Largo også hjem til mine forældre! Det var starten på noget godt! Og på trods af, at det ikke var helt så nemt at få ham hjem, som først antaget, kom han da hjem i god behold ^_^ Han var allerede lidt pænere da han kom hjem, end da vi købte ham. Men han manglede nu stadig sul på kroppen, og et roligt godt hjem (‘Så kom Largo hjem i går ‘ – d. 11/02-2012).

I februar, fik jeg også mit første ulønnede job. Jeg blev hjælpeadministrator på Hestegalleri.dk som var en stor ære (‘Ulønnet arbejde – “jobsamtale”‘ – d.23/02-2012). Jeg havde aldrig troet at jeg ville blive valgt ud fra sådan en stor gruppe ansøgere, men det blev jeg. Det var rart at bidrage til en side man holder af.

Marts var ikke særlig nævneværdig – selv om jeg selvfølgelig i få sekunder frygtede for mit liv i netop denne måned. Jeg var nemlig tæt på at blive sparket i hovedet af Lady. Jeg mærkede hvordan hendes udstrakte baghov snittede min næsetip (‘Jeg var nok lige ved at dø O_o’ – d. 30/03-2012) … Jeps. Man skal altså passe på med de dyr.

April bød desværre på stor sorg. Mit elskede marsvin, Castiel, som jeg havde hentet d. 17/06 – 2011, gik bort d. 16/04 – 2012 :'( Min lille baby! Han blev omkring 4 år, og var kun min i knap et år (‘R.I.P Castiel – Mit elskede marsvin’ – d. 18/04-2012). Han nåede ind under huden på både Nicki og jeg, i den korte tid vi havde ham. En rigtig charmetrold. Han var mit første marsvin, og inden vi hentede ham, brugte vi lang tid på at sætte os ind i hans behov. Jeg fortryder ikke én eneste gang de penge vi brugte på ham! Han var en dejlig baby, og jeg elskede ham af hele mit hjerte, og jeg savner ham hver dag :'( Det er stadig hårdt at se billeder af ham. Men det vækker også mange helt fantastiske minder! <3

Min elskede Castiel, som desværre gik bort i år 2012 :'( Han er elsket og savnet <3

Desværre var sorgen over Castiels bortgang ikke det eneste jeg skulle slås med i april. Min mor blev nemlig desværre indlagt (‘Min stakkels mor…’ – d. 19/04-2012). Hun var alvorligt syg, og uvisheden omkring hvad hun fejlede fyldte meget i min hverdag. At april netop var tiden for min eksamen, gjorde det hele meget mere kompliceret, da jeg gerne ville være ved min mors side så meget som muligt da hun var syg. At hele forløbet på sygehuset samtidig var en skændsel(!!!) gjorde ingenting bedre.

Det meste af maj tilbragte jeg hjemme hos mor og Bøje, hvor jeg hjalp dem med rengøring, hestepasning mv (‘… Jeg keder mig virkelig aldrig…’ – d. 05/05-2012). Det var hårdt. Mest af alt fordi jeg stadig havde alt muligt andet at se til herhjemme. Men mest af alt var det hårdt fordi min mor stadig var syg, og i smerter. At sygehuset endnu ikke havde kunne hjælpe hende af med hendes enorme hovedpine, var for mig uforklarligt. Det var svært at skulle se sin mor sådan. Men humøret blev alligevel holdt højt. Hvad andet var der at gøre?

Men endelig blev det d. 26/06-2012! Hvilket betød alle eksamener var overstået og nu kun sommerferien var i vente! Det betød således også at jeg nu endelig var UdannetMultimediedesigner! Hvem havde troet det nogensinde skulle ske?! Desværre har jeg ikke meget herom i bloggen, da min periode hvor jeg helt stoppede med at skrive indlæg for alvor startede.

Juni bød nu alligevel, også endelig på noget super godt, i min ellers lidt tunge hverdag. Jeg skulle nemlig på kursus i military, i en hel weekend (‘Programmet for min weekend’ – d. 26/06-2012). Jeg kan lige så godt afslører at det simpelthen var det fedeste i hele verden! Jeg har aldrig prøvet noget så sjovt, og Lady var virkelig super, super god til det! Jeg er helt sikker på, at jeg også skal på kursus i år 2013, hvis jeg får muligheden for det!

Lady og jeg på terrænbanen i Klithuse. Se lige hvor god min pruhest er!

Normalt ville nytårstalen omhandle alle måneder i året. Men det kommer den ikke til i år. Jeg har som tidligere nævnt nemlig været meget optaget med skole, heste, og ikke mindst min mors sygdom, og har derfor ikke fået skrevet i årets løb som jeg plejer. Derfor springer vi juli og august over, og springer direkte frem til september!

September i år bød på dejlige stunder med hestene (‘I dag fortjener et billede!’ – d. 13/09-2012). Det var en overraskende solrig måned. September var ligeledes den måned hvor jeg genså min veninde, jeg ikke har set de sidste par år – Selma (‘Long lost friend’ – d. 23/09-2012). Jeg har savnet hende helt enormt, og jeg må indrømme at jeg var overrasket over, at vi så let faldt i vores gamle snakke, og havde det lige så skønt som år tilbage. Så ved man at det er en sand veninde man har. Men desværre er det svært at se meget til hinanden når hun bor i den anden ende af landet. Mange af de veninder jeg holder meget af, bor langt væk – Selma, Sarah, Høgh… Og det kan sommetider være svært at finde til til at besøge dem, eller få besøg. Men jeg er så privilegeret at have veninder der bærer over med mig, og min manglende tid.

En solrig dag i september med min elskede hest, Largo. Han var stadig meget tynd, men det gik fremad – og båndet i mellem os, blev ligeledes stærkere dag for dag.

I oktober måned havde jeg slet ikke tid til at blogge. Men jeg husker dog to rigtig skønne begivenheder fra oktober alligevel. For det første husker jeg, at jeg for første gang var nede og se min venindes lejlighed i Århus. Hun holdte fødselsdagsfest, og vi brugte hele formiddagen på at lave lagkage, kyskager, boller, og meget andet lækkert. Det var virkelig godt at se Sarah igen, og vi havde det virkelig hyggeligt. Det var nu også rigtig fedt at prøve at komme i byen i Århus, i stedet for at det altid er Aalborg… Alt i alt, en super vellykket weekend jeg havde i Århus.

Desuden blev Nickis og min årlige halloween tradition udlevet. Vi spiste lækkert mad, masser af slik, og så en masser gysere film! Det var som altid helt fantastik :’) <3 Halloween, har altid været vores dag.

Så blev det november! Og det betød genoplivningen af Microcut.dk! D. 25/11-2012, blev jeg færdig med at flytte selve bloggen til wordpress. Meget indhold manglede stadig (og gør stadig), men nu var siden atter oppe (‘Så prøver vi igen…’ – d. 25/11-2012). Jeg formåede dog hurtigt at lave en fejl i wordpress, så siden røg faktisk ned allerede igen d. 25, og kom først op igen d. 29/11, hvor jeg fik rettet problemerne jeg havde støt på (‘Bedre sent end aldrig…’ – d. 29/11-2012). Ellers gik november bare med det sædvanlige-  arbejde, mor, og heste. Der blev dog også allerede købt lidt julegaver i slutningen af november. Det er jo om at være tidligt ude når man ved man ikke har så meget tid.

Med december kom sneen også. Allerede d. 01/12-2012 var der snestorm udenfor mit vindue. Jeg var ved mine forældre, da det var nemmere at komme til og fra arbejde i bil, men det var nu altså lige pludselig heller ikke lige til (‘Og så blev det vinter?’ – d. 01/12-2012).

Men december måned bød ikke kun på meget sne – den betød også meget arbejde, og vagter imellem 12-14 timer. Det betød mange store vabler, og mange blogs om ømme fødder ;) … Især de dage man kun nåede at holde 30 minutters pause på en 12 timers vagt (‘Av! Mine stakkels fødder! – d. 02/12-2012). På trods af meget arbejde, fik jeg da tid til at skrive et par hjemmeside tips til mine brugere, i løbet af julen; ‘Dagens hjemmesidetip #1‘, ‘Dagens hjememsidetip #2‘, ‘Dagens hjemmesidetip #3‘.

På trods af at jeg ikke er den største fan af sne, da det bare gør alting værre, og mere kompliceret, er jeg nu alligevel glad i dag, for at vi havde en hvid december. Det betød nemlig glade, livlige, og ikke mindst flotte heste! Og da jeg endelig fik kammeraet med ud på folden, var det bestemt ikke noget at kimse af (‘Se min fine Largo-dreng! – d. 06/12-2012), (‘Nu er det så Lady!’ – d. 07/12-2012)!

Min smukke Largo, som kun er blevet flottere, og ikke mindst lykkeligere at se på igennem år 2012! Jeg ser frem til at have endnu flere smukke øjeblikke med ham! <3

Min smukke Lady! Min første hest, som jeg for øvrigt har været så heldig at eje i 8 år til marts i år 2013.

I december kom der også to små piger mere til min og Nickis lille familie! Hinata og Misha! Mine små piger fandt sig hurtigt til rette, og var hurtigt håndtamme :D! (‘Har I hilst på pigerne? – d. 11/12-2012).

Mine to dejlige damer! Hinata og Misha <3 

Men hvad der er aller vigtigst at huske i december 2012, er at mit største ønske i år blev opfyldt! Min mor blev accepteret til genoptræning! Det betyder alverden for mig, og betyder at hun nu snart kan begynde lige så stille på arbejde igen. Jeg ved at det betyder alt for hende, og derfor betyder det også hele verden for mig. Hun har kæmpet, og kæmpet, og nu får hun endelig den hjælp hun behøver! Dette var uden tvivl, det vigtigste øjeblik i år 2012! (‘Mit største ønske i år’ – d. 12/12-2012).

… Og så blev det jul! En dejlig jul, med folk jeg elsker. Masser af god mad (som jeg forresten selv havde stor del i at lave ;D). Fantastiske gaver. Og ja… Faktisk bare en dejlig, uforglemmelig jul! (‘Min dejlige jul anno 2012! – d. 27/12-2012).

Billeder fra julen anno 2012! Super dejlig jul! Super dejlige mennesker! Super dejlige gaver! Alt var bare ganske perfekt.

Nu er der vidst ikke mere at sige end; Jeg håber I alle havde et rigtig dejligt nytår! Jeg ønsker alle, alt mulig held og lykke i det nye år! Må solen skinne på jer hver eneste dag!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

3 thoughts on “Nytårstalen 2012/13

  1. Rart at se Largo komme i bedre stand. Men hold kæft hvor er Castiel savnet… den bette guldklump.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.