Skal jeg virkelig arbejde i dag?

Efter at have haft fri de sidste par mandage, fordi de har været faldet sammen med jul og nytår, ja så kan jeg slet ikke forholde mig til at jeg skal på arbejde igen i dag XD! Faktisk orker jeg ikke rigtig. Men sådan syntes jeg ofte der er, lige indtil man får mødt ind. Så skal jeg nok få fundet energien og lysten til at knokle frem ^_^… Men som sagt. Lige nu… Naaaaah…

Det bliver også hårdt at skulle op på cyklen igen. Jeg cyklede de 6,7 km ud i stalden i går, og tog selvfølgelig også turen tilbage i går. Damn mine baller gjorde ondt XD Og det samme gjorde mine lår godt nok også. Tør slet ikke tænke på hvordan det bliver når jeg kommer hjem i aften. Der er 8 km hver vej ^^” … Men jeg er nu glad for at jeg er kommet igang med at cykle igen. Er sikker på at det er noget rigtigt at gøre ;D haha! Og nej! Jeg er ikke på slankekur ligesom så mange andre! XD Jeg vil bare gerne leve sundere sådan helt generelt set, så jeg kan få noget mere energi ;)

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.