Dagens hjemmeside tip! #4

Dages hjemmeside tip er endnu engang til wordpress brugere. I dag er det som det ofte plejer ikke en tutorial, men en anbefaling af cool plugins. Tilføj en kommentar, hvis du ønsker en kommende ‘Dagens hjemmeside tip’ skal indeholde en tutorial hvor jeg gennemgår det ønskede plugins egenskaber, opsætning mv.

Contact Form 7

Contact form 7 er det plugin jeg bruger på min ‘kontakt’-side. Det er en kontaktformular, hvor man har mulighed for nemt at opsætte en den kontaktformular man ønsker. Alt fra spam beskyttelse, dropdown felter, tekstfelter, radiobuttons og meget mere er mulige at tilføje. Ligeledes har Contact form 7, formularen den fordel at den er nem at style som man ønsker. Ligeledes forekommer der ingen reklamer ved brug af den, direkte på din side, hvilket jeg går meget op i. Du kan læse yderligere om pluginet på deres hjemmeside hér.

094

PluginChief Twitter Badge Widget

PluginChief Twitter Badget Widget, er en smart og nem måde at vise en hvilken som helst twitter-profils aktivitet direkte på din hjemmeside. Jeg anvender selv denne i min sidebar, og har connected den til min egen twitterprofil. Det er også muligt at lave en ‘widget’ direkte på Twitters egen hjemmeside, men fordelen ved netop denne plugin, er at den – modsat hvis du lavede en widget på twitters egen hjemmeside, som du satte ind – tilpasser sig dit stylesheet.

Jeg syntes denne widget er genial, fordi den gør det nemt at tilpasse hvorledes du præcis vil fremvise din twitter aktivitet på din hjemmeside. Du kan læse yderligere om pluginet på deres hjemmeside hér.

095

nrelate Related Content

Så kom vi til vinderen af dem alle; nrelate Related Content. De fleste kender efterhånden ‘LinkWithin’ – som faktisk var omdrejningspunktet for ‘Dagens hjemmeside tip #2‘. Dengang var jeg meget begejstret for dette plugins egenskaber – men jeg er typen der aldrig stopper med at se mig om efter noget som er endnu bedre, og har endnu flere muligheder, og i den forbindelse faldt jeg over et alternativ til LinkWithin – nrelate Related Content.

Denne plugin er på alle måder bedre end Linkwithin. For det første er det nemmere at foretage små ændringer i fx. hvor mange relaterede posts der skal vises på din side, og ikke mindst hvor de skal vises. Desuden har man mulighed for at vælge i mellem flere stylesheets, eller helt at kode sit eget – hvilket klart er det største plus. Desuden har man mulighed for at ændre ‘billede mangler’ billedet. Men hvad vigtigt er – der er ingen reklamer i bunden som ved LinkWithin, medmindre man ønsker dette.

Nrelate Related Content er det jeg bruger i bunden af hvert af mine blogindlæg. Du kan læse yderligere om pluginet på  deres hjemmeside hér.

096

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Dagens hjemmeside tip! #4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.