De er opløst

Ja… Så skete det for leden. Three Days Grace blev opløst. Det har været blandt mine yndlingsbands i mange år, så jeg syntes det er noget øv. Men Adam Gontier, som var forsanger ønsker at starte en solokarrierer. Jeg glæder mig til at høre hvad han har at byde på, på egen hånd :) Jeg håber han holder sig til den samme genre, som Three Days Grace altid har holdt sig til. Overstående sang er ‘Chalk Outline’, af Three Days Grace, som er blandt deres nyeste. Langt fra den bedste – men ganske dejlig alligevel :) Vi slutter af med en af mine yndlings (af mange). Never to late.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

3 thoughts on “De er opløst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.