Behind blue eyes

I går dukkede sangen Behind Blue Eyes med Limp Bizkit pludselig op i radioen, mens jeg kørte bil. Det er en sang jeg hørte rigtig meget i mine tidlige teenageår, og den vækkede derfor mange minder. Jeg syntes stadig det er en utrolig god sang, og måtte også lige skælde mig selv en smule ud over jeg rent faktisk havde pakket den ned i glemmebogen.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Behind blue eyes

  1. Ja :D Jeg kan huske den havde en eller anden form for tilknytning til filmen ‘Gothica’ som jeg også var vild med dengang ^^” Måske soundtrack? …

  2. Ååårh, der er noget nostalgisk over den sang. Jeg fandt den sjovt nok også frem igen i weekenden og stenede til de minder, der tronede frem på nethinden. Limp Bizkit har haft et par gode hits i løbet af tiden… :-)

    – Katrine

  3. Ja det har de i hvert fald! Men denne er nu en af mine favoritter som de har lavet :) Jeg forstår slet ikke hvordan jeg kunne glemme sangen. Den er jo super god på alle måder :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.