Hvis forleden var travl…

Hvis forleden var travlt (Dagen i listeform…), men så skulle i bare have set i går ^^” Dagen bestod af ridning, udmugning af 7 bokse, undervisning af min mor (i ridning), rengøring af hele mine forældres hus, skrællen kartofler osv. osv… Det var hårdt at slæbe sin krop ud af sengen i morges, så jeg kunne komme tidligt op og ordne de 5 bokse ude på Hvilen.

Resten af dagen skal gå med at købe fødselsdags gave til min storebror, ride en tur med min mor, og ordne boksene herhjemme ved mor og Bøje. Så jeg i dag bliver knap så travl – men jeg får da noget frisk luft ;)

142

Og i aften vil jeg så se om jeg ikke kan få tid til at spille sims! :D Det er længe siden jeg har haft tid til at spille, og jeg sad lige i går aftes og fixede nogle problemer jeg har haft med spillet, i mens min mor sad og så en (fuldkommen latterlig og elendig), film (The Women)…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Hvis forleden var travl…

  1. Årh ja, sims.. jeg tænker også tit ‘hey, jeg vil spille i aften!’

    .. det bliver så aldrig til noget. Dang.

    Håber du har haft en herlig weekend :D

  2. Årh jeg ville også så gerne spille det! Men jeg har simpelthen så mange problemer med det for tiden -.-” Det crasher konstant! Og jeg nægter simpelthen at spille det uden CC -.-“

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.