FabFashion.dk – Må bare eje!

Jeg har lige været et smut forbi FabFashion, og nøj hvor er der mange ting jeg bare gerne vil have! Nu er det ikke nogen hemmelighed at jeg er dybt forelsket i sort tøj, og er det kombineret med et rock look, og nitter – Ja så kan det simpelthen ikke blive bedre! Derfor var det heller ikke svært at finde en masse ting på FabFashion, som jeg gerne ville eje!

143

01 // Frime Nits Jakke // 599 ,- // Fabfashion.dk

144

02 // Rock kjole // 349 ,- // Fabfashion.dk

14503 // Camel Nits // 199 ,- // Fabfashion.dk

14604 // Moustache And My Hat Ur // 129,- // Fabfashion.dk

01 // Læder jakken med nitter ser simpelthen ud til at have geniale snit til min figur, og så ser den ud til at kunne passe med meget tøj! Men det der virkelig trækker, er nitterne. Jeg er fuldstændig tosset med dem! Desuden har jeg et sæt tøj, som tilnærmelsesvis ligner det sæt, som bæres under jakken på billedet, og jeg ville virkelig gerne have jakken til at gøre sættet fuldkommen perfekt!

02 // Jeg elsker simple kjoler! Ligeledes er netop denne type kjoler rigtig gode til de fleste figurer ^_^ (også min). Jeg er helt vild med nitterne på kraven, som lige giver kjolen et rocket look – og som bryder lidt med det ellers søde look den er skåret i. 349,- for sådan en smuk sag er jo ingenting! :D

03 // Jeg er helt vild med boots! Og boots med nitter på, er da favoritten! Jeg har på nuværende tidspunkt et par boots i sorte som jeg er rigtig glad for, men jeg har også kigget rundt efter et par brune. Det har dog været svært at finde i den helt rette brune farve. Det vil jeg mene jeg har fundet her! Camel Nits er lige det par jeg har kigger efter! og til kun 199 kr! Det er jo ikke til at tro. Desværre er min størrelse (str. 36) på nuværende tidspunkt ikke på lager i denne model.

04 // Moustache And My Hat Uret er nok det jeg aller helst vil eje fra Fabfashion.dk. Jeg er vild med stilen, og der findes øvrige symboler man kan vælge som motiv i uret. Dog, syntes jeg bare moustachen, og hatten er et genialt motiv! Og til kun 129 kr!

Hvad ville du købe fra www.FabFashion.dk? Du kan godt begynde at kigge og tænke dig godt om, for det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg snart udlodder en give-away, til jer kære læsere, som netop omhandler Fabfashion!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

6 thoughts on “FabFashion.dk – Må bare eje!

    1. Walkinrunout, Ja jeg er også helt vild med uret! :D Men hvis du er vild med deres ting, skal du da følge lidt med de næste par måneder, da jeg har lavet et samarbejde med dem omkring 2 giveaways ^_^

      Julie P. , Jakken er bare SÅ fed :D Tror virkelig den ville kunne gøre mange sæt fede! Men hvis du er vild med deres ting, skal du da følge lidt med de næste par måneder, da jeg har lavet et samarbejde med dem omkring 2 giveaways (dog ikke i jakkens prisklasse – desværre) ^_^

  1. Elsker simpelthen sort tøj med nitter, altså ikke sådan noget emo, punk tøj men sådan noget lidt mere moderne, det er jeg begyndt at kunne lide rigtig meget :P

  2. Ja :D Det er også det mere moderne og rockede jeg elsker! :D Og jeg kan slet ikke undvære sort tøj, og masser af nitter! :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.