Min mors fødselsdag…

I dag er det min, højt elskedes, mors fødselsdag :’D Jeg håber hun har haft en dejlig dag, til trods for at hun nok har haft lidt for meget at se til… Har dog prøvet at hjælpe i det omfang jeg har kunne, efter jeg fik fri fra arbejde (og havde hentet min elskede kæreste på skadestuen :( – men det er en anden historie, som i måske får engang i morgen) klokken 11:00…

197

Jer som har fulgt min blog over længere tid, ved nok at min mor har haft hjernebetændelse, for omkring et år siden, og siden har måtte lide under de skader, dette har ført med sig. Men min mor kan være et forbillede for mange, og er hver dag en stor rollemodel for mig. Min mor har til trods for hendes skade, modet på at leve livet til det fuldeste, og finde en anden vej omkring de problemer som hun ikke længere er i stand til at løse som før. Min mor giver aldrig op, og beklager sig sjældent. Hun tænker altid på alle andre før sig selv, og er i det hele taget et fantastisk menneske. Dog kunne hun godt lære at tænke noget mere på hendes egne behov – især med den skade hun nu har. Hjernen kræver hvile, og det er ikke altid hun husker at give den det.

Det jeg vil sige er bare, at jeg elsker min mor, og jeg ønsker hende en helt fantastisk fødselsdag. Jeg har i hvert fald nydt at fejre den med hende, og mere familie her til aften :’D

198

Til det kort jeg lavede til min mor, havde jeg bland andet tegnet et lille portræt af min mors hund, Jarki. Hun elsker den hund, lige så meget som hun elsker hendes børn, tror jeg ;D Haha! Det gør mig glad, at se andre, som har så kæmpe en kærlighed til deres dyr. Hun satte også pris på tegningen.

give-away02

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Min mors fødselsdag…

  1. Tillykke til din mor i går :)
    Jeg vil vildt gerne prøve at tegne på sådan nogle tegneboards. Min veninde har faktisk et, som jeg skal have snydt mig til at prøve en dag. Kunne godt forestille mig, at det er ret fangende.

    Ja, foråret skal snart komme. Snestorm er i hvert fald ikke sjovt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.