Ferieplaner for sommeren

Normalt skal jeg aldrig ret meget andet end at passe mit arbejde, og passe andres huse og dyr i sommerferien – Men! I år ser det lidt anderledes ud. Meget af min sommerferie i år skal jeg bruge på heste! Fedt! Jeg holder ferie i uge 28, 29, og 32. De øvrige uger skal jeg bare arbejde fuldtid på mit arbejde, for at tjene nogle penge. Der bliver nok også tid til nogle dejlige hyggedage, med min søde kæreste, ude i solen ;)

Uge 28:

219
I uge 28 skal jeg passe den gård, hvor jeg har min hest opstaldet. Det gør jeg hver år, så dem jeg er opstaldet hos, kan tage på ferie. Det er super hyggeligt at bo i deres hus, og have hestene lige udenfor døren. Derudover har de nogle skønne hunde, dejlige katte, et sødt marsvin, og en fugl (som jeg dog ikke har så meget andet at gøre med, end at jeg fodre den, giver den vand, og rengøre hos den – er ikke så vild med fugle generelt ^^”).

Laura (en anden opstalder) plejer som regel at komme og joine mig. Nu må vi se hvor længe hun bliver her i år. Sidste år var hun her næsten hele ugen, og det var super hyggeligt.

Uge 29:

169

Uge 29 glæder jeg mig endnu mere til! Jeg skal med Laura, Sarah (barndomsveninde), Marie (barndomsveninde), og Maria (barndomsveninde), i sommerhus i Blokhus; med hestene selvfølgelig. Sommerhuset ligger lige ved siden af de folde hvor vi skal have hestene på, og de folde ligger lige ned til standen!

Jeg ved at denne uge vil komme til at stå på en masse hygge, badning, ridning, og hvad vi nu ellers finder på at lave! Jeg glæder mig bare så vildt meget! Mest fordi det også er lang tid siden jeg har været på ferie!

Uge 32:

218

Ja, uge 32 står på endnu en uge i hestens tegn! Laura, Trine og jeg taget nemlig til Rømø med vores heste! Her har vi fået muligheden for gratis at bo i en ferielejlighed, med hestene lige udenfor døren! Tilgengæld skal vi arbejde lidt på stedet, som er et turistridnings sted. Vi skal blandt andet ride min. en tur om dagen med turister. Hvilket jo er fint :D Vi skal jo alligevel ud og ride, og da vi skal ride med øvede ryttere, er det ikke meget anderledes end hvis vi selv red afsted.

Det bliver rigtig fedt at komme til Rømø. Jeg kender overhovedet ikke området. Men ja, vi kommer til at bo tæt på stranden, og så kan det ikke være andet end lækkert.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

One thought on “Ferieplaner for sommeren

  1. Det lyder rigtig lækkert :-)

    Rømø er bare lækker. Boede der over i perioden 1999 – 2001 på Hotel Lakolk som var en skole den gang. Stedet er rigtig lækker et om råde med butikker på Lakolk… ( Var der den gang ) :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.