Vægt-update: 2.5 kg lettere!

Da jeg i morgen får rigtig travlt, da jeg skal hjælpe til ved en konfirmation, har jeg valgt at veje mig selv i dag. Den ugentlige vægtupdate. Jeg var lidt nervøs da jeg skulle op på vægten. Jeg syntes jeg kunne se på maven, at det hele så en smule mindre blævret ud. Men jeg følte bare jeg havde spist ustyrligt meget i denne uge. Men vægten sagde 73.4. Sidste søndag var min vægt 75.9. Dvs. et tab på 2.5 kg. Jeg er glad! Det giver mig mod til at kæmpe videre. I følge planen skal jeg om 4 uger være nede på mit delmål som er 70 kg.

Startvægt: 77.4 kg
Uge 1: 75.9 kg
Uge 2: 73.4 kg
Samlet tab: 4 kg

 

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

3 thoughts on “Vægt-update: 2.5 kg lettere!

  1. SÅDAN Simone :D Det er satme godt klaret! Keep on going!
    PS: kommer til Aalborg en uge inden karneval, så find lige ud af hvornår du har tid til besøg ;)

  2. Hvor er det super sejt! Tillykke med det. :-D Åhhh jeg burde nok også tænke på at smide et par kilo. Det er bare så forbandet svært at tage sig sammen til, du ved. ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.