Give-away: Sidste chance!

Så nærmer vi os slutningen på min nuværende give-away! Husk at deltage! Det er sidste chance for, at nå, at vinde et gavekort på 100 kr til Fabfashion.dk! De har en masse lækre ting, til billige priser, så 100 kr rækker enormt langt.

Give-awayen slutter klokken 22:00 i morgen (d. 11/05-2013)! Klik her for at deltage!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

One thought on “Give-away: Sidste chance!

  1. Hmm, interessant kiwi-teori, det kan jeg da lige teste, for jeg har tilfældigvis guffet et par stykker i mig her til aften. Selvom frugt er dyrt, er det alligevel en billig snack sammenlignet med slik, og også bedre, så når det nu var det jeg havde lyst til, go go Gulde Så må jeg jo se om det virker

    Jeg har personligt ikke noget imod at indlæg er lange, hvis bare de har noget interessant, velskrevet, gerne sagligt med facts/tips grænsende til nørdet, og specielt hvis det er indenfor et af mit interesseområder. Du rammer det hele Jeg interessere mig faktisk en del for sundhed (var også klar over at mit speed-vægt-tab var et usundt projekt) og jeg kunne rigtigt godt lide at du havde lidt med fra alle verdner: kost og motion. Ikke bare ændring i motionsvaner eller kostvaner.

    Jeg er også meget inspireret af din livsstilsændring – selvom mit gå-ned-i-pulje-projekt slog fejl, pegede det på flere områder hvor der i høj grad var plads (og faktisk også i et vist omfang lyst) til forbedring. Mindre sukker og mere frugt/grønt er ét af dem Bedre kondi (på trods af, eller måske pga. min karatetræning) er et andet, så jeg kunne godt tænke mig at få begyndt, men vil nok vente et par uger til mit eksamensprojekt er afleveret, så der er lidt mere overskud ^^”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.