Pakke fra LoveAble!

Jeg modtog forleden en pakke, men har først været hjemme i dag til at åbne den. Den er fra LoveAble. Jeg har før skrevet lidt om LoveAble‘s produkter (Jewels for the black dress).

287

Der er mange smykker i butikken jeg har været forelsket i, men i særdeleshed ét par øreringe fangede min opmærksomhed – og dem har jeg fået lov at prøve!

288

Øreringene kom i en fin lille smykkepose, og med et stykke slik ved siden af. Jeg elsker når webshops kræser lidt om deres kunder, og sørger for indpakning med videre er fin, og matcher smykkerne. Derudover kom pakken, dagen efter den blev aftalt at den skulle afsendes. Det er lækkert når leveringen ikke tager særlig lang tid, da man så har mulighed for at købe det ønskede smykke i sidste øjeblik.

289

Øreringene er smukke! De har en flot guldbelagt farve. De virker solide, og i det hele taget, lader de til at være i en super kvalitet, som overhovedet ikke stemmer overens med den gode pris de står til (60 kr) – men det er jo bare dejligt for os, som forbruger at produkter i god kvalitet kan købes til en lav pris!

Jeg tager til Køge på fredag for at besøge min kære veninde, Høgh, og der er der ingen tvivl om, at disse øreringe skal tages i brug, så jeg kan få afprøvet dem i virkeligheden! :D Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg bliver glad for dem. Billede af dem, hvor de er i ørerne, kommer fredag eller lørdag :D Og så vil jeg følge op på hvordan de er at have på, når jeg har prøvet dem ordentlig! ^_^

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Pakke fra LoveAble!

  1. Ja er de ikke bare super flotte? :D
    Elsker simpelthen de lidt, rå designs, som LoveAble forhandler ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.