Beyoncé er satan!

Jeg har sjældent grint min røv så meget i laser! Jeg bryder mig ikke selv om popmusik, og den måde kvindelige popmusikere ofte udstiller sig på… Men det her… Er bare for langt ude XD Hvordan kan man være så snæversynet? Og ja… Skør… ^_^”

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

6 thoughts on “Beyoncé er satan!

 1. Hvis man ikke må jagte status etc. så holder det da ikke i vores verden i samme ombæring at reklamere for sin hjemmeside og/eller facebook? Men så igen, hele interviewet er jo nærmest essensen af “Say what!?” xD

 2. Nogen der tydeligvis ikke har forstand på symbolik.

  Jeg har altid været glad for at vi ikke har så mange af den slags tosser i Danmark .

 3. Jeg synes sgu hun er lidt sød egentlig, at man har så mange skruer løs og får så meget opmærksomhed, positivt eller negativt. Det er sgu lidt sødt.

  Det var ikke hende der røg i gryden med trylledrik som bette i hvert fald.. Eller måske hun bare har fået en overdosis…

 4. Høgh, … meget velargumenteret er hun ja! Kan du ikke se hendes stor bevismappe, som hun står og bladre igennem?

  Cathrine, ja hun er sgu ret tosset! Man tror bare, at det er en joke – men det tror jeg sgu desværre ikke at det er ^_^”

  Gulde, Nej XD Hun giver ingen mening! Hun prøver jo også selv at blive kendt på hendes musik, og har udgivet en cd. Jeg tror sgu egentlig bare at det bunder i misundelse, og sindssyge ;) Haha!

  Ilhja, ellers gemmer de sig bare rigtig godt ^_^” … Men ja! Hun er fuldkommen skør! Og meget dobbelt moralsk. Hun jagter jo selv berømmelsen, og forsøger at udgive cd’er …

  Marc-Sebastian Weltz, jeg tror måske netop at hun drikker for meget trylledrik XD … Men nok er hun meget sjov at grine af, og nok også meget sød at se på.. Men forstil dig at være inde i hendes hovede? Skræmmende… Man må jo se dæmoner overalt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.