Dag 06 : Steder du vil se

Jeg er gået i gang med en blog challenge: 30 days blog challenge. I dag er et af de indlæg jeg har glædet mig til at lave. Emnet er “10 steder du gerne vil se”. Der er mange steder jeg gerne vil se – nogen mere end andre.

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Dag 06 : Steder du vil se

    1. Ja, New York, er også en af de destinationer, som er 100% sikkert at jeg skal til engang ;)

  1. Åh, jeg drømmer også om at opleve Japan en dag. Særligt imens de lyserøde kirsebærtræer blomstrer; det ser så billedskønt ud.

    1. Japan er også det sted i verden jeg aller helst vil hen! Det har været min drøm, lige så lang tid tilbage, som jeg kan huske, at komme til Japan. Jeg vil gerne se Tokyo, men også nogle mindre byer. Der er så stor forskel på land og by, i det land, at det må være spændene at se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.