Der ventes…

Jeg har jo søgt ind på uddannelsen til sygeplejerske, og nu sidder jeg, som så mange andre og venter spændt på at høre om jeg er kommet ind. Det blev egentlig offentliggjort klokken 00:01, men UCN’s optagelsesportal, kan selvfølgelig ikke klare presset, og er vidst midlertidigt bukket under XD Haha! Hvad havde man regnet med? Det er jo UCN ^_^ Jeg kender dem jo efterhånden ret godt, efter min uddannelsestid hos dem indtil nu…

Jeg har bange anelser… Nu må vi se hvordan det går. Kommer jeg ikke ind, så overvejer jeg, at søge i militæret og udføre min værnepligt. Ved det er i en helt anden boldtgade, men der er ok penge i det, og jeg tror erfaringen er sund at få sig. Desuden er jeg fascineret af det fysiske aspekt af det. Lad os nu se hvad det bliver til ;)

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

5 thoughts on “Der ventes…

  1. Tusind tak :D
   Men jeg vidste godt, at det var ca. sådan jeg stod, da det er en af de uddannelser der har været aller flest ansøgere til…
   Men ja. Er stadig ikke kommet ind på deres side, så kan ikke se om jeg er kommet ind.

 1. Hej :-)
  KAN DU HKÆLPE MIG HAR VIRKWLOG BRUG FOR ET LINk TIL OPTAGELSESPORTALEN DA JEG IKKE KAn FINDE MIN MAIL? KAN DU HJÆLPE :-)? Det er ucn jeg har sægt til
  M.v.h. Sara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.