EM i dressur 2013

396

I går, så jeg EM i spring 2013 – og i dag, er det så dressuren. Jeg har siddet og set det hele dagen – og desværre er det allerede klart nu at Andreas Helgstrand og Lone Bang, ikke går videre i denne omgang. Det er ærgerligt – men det er nu også nærmere Anna Kasprzak, og ikke mindst Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, jeg har de store forventninger til. De har ikke været inde og ride endnu. Jeg når formentlig ikke, at se dem begge, da jeg skal på arbejde. Men nu må vi se.

Held og lykke til dem i hvert fald.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

5 thoughts on “EM i dressur 2013

 1. Hvad du sagde! Men som de også sagde, så har Andreas og Akeem ikke været sammen længe. Med tiden skal de nok blive gode :)

  Alle sejl sat ind på Anna og Natalie !

  1. Det er rigtigt :)
   Andreas har aldrig været blandt mine favoritter – men ride det kan han jo helt bestemt, så selvfølgelig skal han og Akeem nok rykke sig meget inden længe :)

   1. Jeg har altid godt kunne lide ham. Han er sindssygt dygtig. Har også mødt ham et par gange i Herning. Ham og elskede Matiné.

    1. I starten af hans karrierer syntes jeg også han var rigtig flink :) Har mødt ham et par gange i Herning, også – fordi min tidligere ridelærer engang var hans ridelære (da han var helt lille, tror jeg).
     Men jeg syntes bare altid han er så sur nu. Ikke ét smil var på hans læber i dag, eller ved hans sidste ridt – jeg ved godt det gik dårligt for ham – men andre ryttere kunne altså smile, selv om de klarede det værre end ham.
     Desuden udtalte han jo senere at hesten op til – og under stævnet- havde haft svært ved at trække vejret. Så burde han VIRKELIG have trukket sig mener jeg…
     Men jeg er selvfølgelig ikke dyrelæge, og han ved sikkert meget mere om heste end jeg – men jeg syntes bare han er blevet sådan en negativ person med tiden :(

     1. Nu er man jo ikke nødvendigvis negativ fordi man ikke smiler ;) og hvis man er skuffet, så er man skuffet. Det er ret menneskeligt.
      Angående vejrtrækning, så kan jeg ikke udtale mig om det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.