I love you size 10!

Vi fandt en kjole, en nederdel, og en sweatshirt jeg længe har led efter (til at ride i), i går. Det var en god shoppingtur – også med masser af hygge. Jeg fik prøvet en masse tøj, som jeg normalt ikke ville have prøvet… Og så ville jeg lyve hvis jeg sagde, det ikke var en fantastisk oplevelse at kunne passe alt tøjet i str. 38… Men man skal lige vende sig til, at man ikke længere skal lede efter str. 40-42.

Nu vil jeg bare gerne se om jeg kan finde den perfekte peplum top, som ville være perfekt til nederdelen. Jeg prøvede en fra ONLY, som sad ret perfekt. Men den var lidt over mit budget (359,95 kr). Så hvis du sidder derude, og gerne vil give mig en gave – ja så er nedestående peplum top (i str. 38 :D), et rigtig godt bud.

401

01 // PUNK PU PEPLUM S/S TOP // ONLY // 359,95,-

Jeg har også kigget på lidt andre peplum toppe, over nettet, som ligger lidt nærmere min prisklasse. Men jeg kan ikke huske hvilke jeg prøvede i butikkerne, og hvilke jeg ikke fik prøvet… Desuden er de fleste fuldstændig ærmeløse, og jeg ville fortrække at have en som dækkede mine skuldre. Men jeg har da også fundet nogen som har ærmer.

402

02 // LACE PEPLUM SL TOP // ONLY// 159,95,-

403

03 // PEPE 3/4 PEPLUM TOP // ONLY // 179,95,-

404

04 // ADELLE PEPLUM LACE SL TOP // ONLY // 179,95,-

405

05 // LOVELY LEO SL PEPLUM TOP  // ONLY // 179,95,-

406

06 // LEVA PEPLUM 2/4 TOP // ONLY // 129,95,-

Alle toppene (undtagen den sidste – som kun fåes i hvid), fåes i hvid og sort… Umiddelbart tror jeg en sort top ville være pænest til den sorte nederdel. Men min veninde, syntes rent faktisk at jeg skulle gå efter en hvid. Jeg er meget i tvivl. Jeg er også meget i tvivl om hvilken model jeg skal gå efter. Overvejer at bestille to hjem, da de jo har gratis fragt, og gratis returret på ONLY.

Hvilken top kan du bedst lide?

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

5 thoughts on “I love you size 10!

    1. Jeg kan også rigtig godt lide den :D
      Men kan du lide den fordi den er hvid, eller selve modellen? For de øvrige (undtagen den første) fåes også i hvid :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.