Introfest dilemma!

Så har jeg endelig fået købt mig noget nyt tøj… Men nu er jeg i syv sind, om hvilket sæt jeg skal tage på til introfesten i næste weekend ^_^” Siden jeg har tabt mig, er mit selvværd, og min tro på at min krop er god nok, til et sæt til, blevet meget mindre. Man skulle tro at det gik den anden vej – men ikke i mit tilfælde. Det er selvfølgelig dejligt at man kan, se man pludselig skal have en størrelse mindre – men det er som om min hjerne ikke helt tror på at jeg har tabt mig…

Men i hvert fald! Jeg har endnu engang brug for jeres dejlige hjælp! Hvilket sæt tøj skal jeg tage på til introfesten i weekenden? Selv hælder jeg mest til det første sæt, som jeg her vil præsentere jer for, men jeg syntes også de andre er fine ^_^

414

Sæt 01 – Nederdel med casual peplum top

415

Sæt 02 – Nederdel med festlig peplum top

416

Sæt 03 – Nederdel med sød blonde top (lånt af veninde)

Hvad skal jeg have på til introfest?

Se resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Desuden har jeg fundet en kjole, som jeg tror jeg vil have på til første skoledag :) Dejligt med noget tøj man kan passe. Hvad syntes i?

417

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

29 thoughts on “Introfest dilemma!

 1. Elsker sæt #2, men #1 er også fint :D
  Den kjole du også har fundet er også fin. De lodrette paneler slanker jo endnu mere, så man kan virkelig se hvor slank du faktisk er!

  1. Årh tusind tak for din kommentar <3
   Jeg er så glad for, at du gad at tage dig tiden til, at kigge på tøjet. Jeg er bare sådan i tvivl om hvad tøj der er pænt på mig, og hvad der ikke er siden jeg har tabt mig :( Det er lidt et maridt, jeg virkelig ikke havde forstillet mig, at jeg skulle døje med - jeg havde troet det bare ville være en drøm at finde tøj nu ^^"
   ... Og ja, sæt #1 og #2 er også mine farvoritter :D

   1. Selv tak da <3
    Siger jo bare min ærlige mening. Ved godt at det kan være svært selv at se, men tror du skal prøve at se dig selv mere "udefra", når du prøver tøj. Det meste tøj vil nok klæde dig og selvom det ikke gør, så har du i det mindste prøvet det :D

 2. Jeg synes det første sæt er pænest, da det sidder virkelig godt på dig, ser enkelt og afslappet ud uden at være kedeligt! :) Eneste betænkelse er om det bliver for varmt med ærmer :)
  Ps. du ser skide godt ud!
  Kram fra mig

  1. Tusind tak søde! Så dejligt at du gider at kigge forbi og give din mening <3
   Syntes også det første er mest stilrent :)

 3. Hold kæft hvor ser du godt ud søde! :D Du er bare en snack – og dine ben er jo bare alt for lækre! Du ser flot ud i det hele, men synes også sæt 1 og 2 er bedst!

  1. Jeg prøvede den i butikken- men modellen sad mærkeligt på ryggen af mig :( så hjælp mig alligevel… Vrææææl!!!

    1. Der er et for sygt billede! Hvis jeg engang skal giftes… Vil du så ikke tage bryllupsbillederne? :D

  1. Tusind tak for din mening :D
   Jeg ved sørme ikke rigtig hvilket outfit jeg har det bedst i :/ har heldigvis en uge til at beslutte mig i :)

 4. Kunne være handi. Hvis vi ser bort fra det faktum at der er ca 400 km mellem os.

  Men jo jo, så slå da smut på min sø hvis det gør dig glad. Bare pas på at uhyret ikke snapper dig.

  .. tror det ender ud i at du vælge noget helt andet tøj til festen. Sådan går det altid.

  1. For en gangs skyld tror jeg at du tager fejl :D jeg har nemlig ikke andet, som jeg kan passe ;) haha!

 5. 1’eren er nok min yndlings. Synes det er så pænt!
  Må man spørge hvor din nederdel er fra?

  eslublog.blogspot.com

  1. Tusind tak :D
   Dejligt du gider at komme med din mening :)

   Det må du i hvert fald! Nederdelen er købt i hogm i Århus, for 4 dage siden, til 79 kr :D et røverkøb syntes jeg.

  1. Hæhæ tusind tak :) det sæt har godt nok ikke fået mange stemmer – men jeg syntes også at det er rigtig sødt :D

  1. Tusind tak Rikke :D
   Er efterhånden også rimelig sikker på, at det bliver sæt nummer 1 som jeg tager på :)

 6. Uhh, jeg er helt vild med sæt nr. 1! De klæder dig alle tre, men den første peplum-top er virkelig god til dig!

  Må jeg spørge, hvor din første-skoledags-kjole er fra? Den er også virkelig sød :)

  1. Årh tusind tak! :D Jeg hælder også helt klart, til sæt nummer 1 efterhånden ^_^ Jeg bliver gladere og gladere for sættet. Især når der er så mange der kan lide det. Så kan jeg ikke komme til at føle mig helt dum til den fest ^_^”

   Min første skoledags kjole, er købt i Århus :D Den kostede 129,- og er købt i H&M :) Den findes i mange variationer, og hvis man er til lidt stærkere kontraster, findes den også i sort og hvid (virkelig flot – men lidt for voldsom til mig).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.