Candy for my ears

Jeg har været så heldig at få et lækkert “Skullcandy” headset. Jeg har fået dem i en lækker lilla farve, i modellen ‘Uprock’. De kan købes for 299 kr på DreamsForKids.dk.

419

Skullcandy er kendt for et fedt, og upbeat design – og det må man sige at ‘uprock’ modellerne bestemt også har. De fåes i mange forskellige friske farver, og det kan ikke være helt umuligt at finde sin yndlingsfarve, med så mange muligheder.

420

Men jeg kendte faktisk ikke til denne model, før jeg selv fik et par; så jeg var selvfølgelig meget spændt på, om lyden var lige så god, som designet var fedt. Af og til støder man jo på produkter, hvor selve det tekniske er blevet forringet, til fordel for designet – Men det er heldigvis ikke tilfældet hér.

421

Disse Skullcandy, har helt utrolig pasform, med en god tilslutning om ørerne. Det er netop denne tætte tilslutning, som gør dette headset, så godt. Lyden udefra bliver simpelthen lukket ude, og lyde i headset sparket direkte ind i dit øre – præcis som man gerne vil have det, når man hører et fedt nummer!

422

Nu har jeg testet headsettet, hvor det har været tilsluttet min MacBook pro, og det var kun nødvendigt, at skrue lyden op på to takker (ud af 17), for at få en optimal lyd.

Jeg glæder mig allerede til at prøve at løbe med det – jeg er slet ikke i tvivl om, at dette sagtens kan lade sig gøre, pga. den gode og fleksible pasform, som sættet har.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Candy for my ears

  1. Skullcandy laver de fedeste “hørebøffer”. Ja alle siger “beats rocks”, men jeg har altid haft en forkærlighed for Skullcandy. De har super god lyd, passer til alle elektronic mærker, bare der er jackstick, har en forholdsvis lav pris og så er designet jo 10x bedre end Beats by Dr. Dre. Det er i hvert fald min mening, så tillykke med dem :D

    1. Ja, lyden er virkelig vildt god! Er virkelig overrasket over, at de kan være så gode til den pris! :) Og så er de jo også smarte ^_^ … Det er, som du siger, også virkelig lækkert at de passer til alle platforme.
      Og tak! Jeg glæder mig til at bruge dem ^_^ De bliver i hvert fald allerede flittigt brugt – lytter nemlig til lydklip som er lektier til i morgen :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.