Så er jeg tilbage

Jeg har været lidt fraværende på det sidste. Der har været rigtig meget at se til, i forbindelse med min studiestart og det er sådan set derfor at der har været rigtig stille herinde på bloggen. Men nu er jeg tilbage. Der er stadig meget at se til på studiet, men nu har jeg overskuddet til, også at se til min blog igen ^_^ For jeg har jo ganske enkelt savnet den.

Jeg har en masse ting jeg glæder mig til at dele her på bloggen – blandt andet om hvordan min studiestart er gået, og jeg glæder mig til at fortælle om min klasse (Som jeg allerede nu kan afsløre er rigtig god! :D) – men det bliver en anden dag. Jeg ligger desværre syg på 2. dagen, og har derfor ikke så meget overskud til at sidde foran computeren – jeg ville bare lige give en heads up omkring at jeg altså stadig er i live, og bloggen nu kommer op og kører igen! :D

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Så er jeg tilbage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.