Praktik i morgen…

Jeg er lige ved at finde en god dokumentar jeg kan se på Netflix, inden jeg putter mig ind i seng. Jeg ligger lige og venter på, at Nicki kommer hjem fra en fødselsdag i Sæby (som jeg desværre ikke kunne være med til – har haft en max. hektisk dag… Men vi gider ingen negativitet, så det springer vi let og elegant hen over), og så går turen ellers bare på hovedet i seng. Jeg skal have sovet ud, inden jeg skal mødes med nogle andre piger fra mit studie i morgen – nærmere bestemt skal vi mødes 7.30. Da vi skal køre sammen til Farsø. Jeg starter nemlig i praktik i morgen!

Jeg skal være i praktik på Ortopædkirurgisk afdeling, som hovedsageligt beskæftiger sig med hofte, knæ, og led operationer. Det bliver bare super spændene, og jeg glæder mig til at lære en masse, i praksis! Men jeg må også indrømme jeg er lidt nervøs ^_^” Sådan en første dag, er altid en smule uhyggelig.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

6 thoughts on “Praktik i morgen…

  1. Åhh Du har måske problemer med knæet? ^^” (er jo oftest det de unge mennesker døjer med – og skulderen selvfølgelig)…
   Og tusind tak :D Det var en spændene første dag!

  1. Ja det er MEGA hurtigt vi er blevet kastet ud i det. Lidt for hurtigt syntes jeg måske lige i starten – men efter første dag, er jeg ok med det ^_^

 1. God praktik – har selv været i praktik på Ortopædkirugisk på Aalborg sygehus – det er ikke lige mit favorit fagområde, må jeg indrømme, men folk var mægtig søde. Og så har jeg kun hørt godt om Farsø sygehus, så det må vi håbe, de lever op til :D

  – Anne

  1. Det er også LANGT fra, det fagområde jeg vil være i, når jeg engang bliver færdig. Men lige nu er næsten al praktisk arbejde alligevel mega interessant! Hehe. Alt andet end udelukkende skolebænken er spændene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.