Ikke meget weekendt

Jeg har ikke meget weekend foran mig. Jeg fik fri fra praktikken klokken 15:00 – og har siden da, kunne slappe af derhjemme (var selvfølgelig først hjemme klokken 16:00), men fra i morgen af skal jeg på den igen. Jeg skal på arbejde klokken 7:30 til 18:15, de næste to dage… Og ja, så kalder skolebænken igen fra på mandag af. Halleluja ^_^

Brok, brok, brok… Jeg ved det! :D Jeg skal ikke brokke mig! Jeg er lykkelig for at have et arbejde. Især så godt et arbejde som jeg har! Jeg føler mig bare ynkelig over jeg ikke kan sove længe de næste par dage! Haha!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Ikke meget weekendt

  1. Åh ja, lykken ved både at studere OG arbejde. ;) Men hey, de ekstra penge kan man jo godt bruge, og er man glad for sin arbejdsplads er det trods alt til at holde ud som regel … Når man lige er kommet ud af døren altså. :P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.