Nyt stort ønske!!

Jeg har nu tilføjet et nyt stort ønske til min ønskeseddel… regn-fucking-tøj! Efter en “behagelig” cykeltur, til- og fra arbejde her til aften, kom jeg i tanke om, at jeg nok burde eje et sæt regntøj… Jeg dryppede nemlig da jeg kom ind af døren da jeg kom hjem. Man kunne vride mine bukser, og mine sko sobbede der vand ud af når jeg gik. Det havde endda regnet igennem min, ellers super gode, skijakke! Fail…

443

Men så blev jeg da mindet om, at jeg manglede regntøj :D ….

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

5 thoughts on “Nyt stort ønske!!

  1. Jeg ejer heller ikke et sæt.
    Havde engang et fra Føtex, som bogstavelig talt kun kunne holde til STØVREGN!
    Når det sådan rigtig regnede, var jeg alligevel plaskvåd indenunder og at være våd i regntøj, hvor man ikke kan ånde igennem.. Nej, simpelthen nej!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.