To-do liste i weekenden

… Eftersom, der er en masse jeg skal have taget mig sammen og få gjort i weekenden, blev jeg enig med mig selv om, at få lavet en to-do liste, så jeg kan blive plaget af at se på den, indtil jeg får gjort hvad jeg skal gøre… Det meste er ikke noget der tager lang tid – men det er åbenbart alligevel noget jeg ikke sådan lige har fået gjort XD

 • Plukke øjenbryn
 • Barber ben
 • Farve hår
 • Rydde op i gangen
 • Rydde op i mit klædeskab
 • Rydde op i soveværelset
 • Træn i fitness
 • Træn Largo og Lady

Jaaa… Meget af det er selvsorinering XD Hahaha! Flot Simone… Virkelig lækkert… Nam nam…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

7 thoughts on “To-do liste i weekenden

 1. Så står der også en her af lurere til at stirre, og gøre dig (forhåbentlig) endnu mere motiveret til at få ryddet listen :P
  Hilsner, Creeper Gert xD

  1. Neeeej! Ikke creeper Gert! Så er jeg nødt til at få det gjort ^_^”
   Hos mig og mine veninder plejer Creeper Gert at hedde onkel Bent XD

 2. Haha, jeg skal også altid nærmest skemalægge sådan nogle ting som at plukke øjenbryn og barbere ben… Kan aldrig tage mig sammen i hverdagen! :P

  1. Hahaha Jamen det er sgu godt at høre jeg ikke er den eneste! XD Føler mig ellers som det mindst feminine væsen i hele verden lige for tiden XD hahaha…

  1. Hahaha :D Jeg fik rent faktisk barberet ben og plukket øjenbryn i weekenden! Er SÅ stolt XD hahahaha! Men hårfarvningen har der ikke lige været tid til… Den må vente. Men den var nu heller ikke helt så tiltrængt som resten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.