Eksamen – Fy for satan!

Jeg har slet ikke lavet andet end at læse til eksamen i dag… Jeg har læst fra jeg stod op til jeg spiste aftensmad her klokken 17:00… Men nu kan jeg ikke mere! Min hjerne er komplet æblegrød! Og lige nu er jeg virkelig bekymret over eksamen, for hver 4 i hver gruppe plejer at dumpe, og jeg fornemmer virkelig at det er mig ^^” Jeg syntes slet ikke der er nogle af de latinske navne som hænger ved!

Og så skal jeg arbejde tre af de dage, hvor jeg rent faktisk skulle have læst… Årh… Jeg glæder mig til at få et liv igen ^_^”

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Eksamen – Fy for satan!

    1. Det er en skriftlig… Men omkring 40% dumper den hvert år, fordi der simpelthen er så mange nye navne osv. man skal kunne huske… Man skal jo fx. kunne alle de “vigtigste” vener og arterier i kroppen… Altså deres latinske navne… Det falder bare overhovedet ikke let for mig XD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.