Så er det overstået…

Så er det overstået. Vi får svar om 3 uger. Men jeg tror desværre ikke engang at jeg fik klatret mig op på et 02. Det er selvfølgelig lidt ærgerligt – men klappen gik simpelthen ned den første time. Ting jeg lige havde siddet og forklaret før jeg gik ind, sad pludselig bare ikke fast mere. Det var lidt uhyggeligt, og meget frustrerende. Men jeg er ikke ked af det – og jeg gider ikke spilde de næste 3 uger på at være ked af det.

Jeg må bruge det næste stykke tid på at få terpet det, så jeg kan det hele når/hvis jeg skal til omprøve i slutningen af næste modul…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

3 thoughts on “Så er det overstået…

  1. Rolig nu, som du selv siger, så vil du ikke bruge energi på det nu, og det er en god indgangsvinkel, men lur mig, om du ikke (som sædvanlig) klarede det fint ;o)

  2. Arg, surt show. Jeg har selv prøvet noget lignende, da jeg dumpede min første sortbælte prøve fordi alle mine teknikserier – og alt andet der lignede karate i øvrigt, pludselig var udvandret fra mit hoved. Så kan man blive helt i tvivl om man helst vil have skrabet sig op på en bestået, eller få muligheden for at gøre det om, og gøre det bedre. Men ja, der er ikke så meget at gøre i ved det i ventetiden, så det er godt du ikke spilder dit krudt på det. Verden er fuld af nok bekymringer, også uden dem vi alligevel ikke kan gøre noget ved. Men jeg håber alligevel det gik godt, selvom det måske ikke virkede sådan :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.