Ugen i listeform

Så er det blevet tid til en liste! En liste over denne uges planer… Ikke fordi der er voldsomt mange planer – men det er altid rart med et overblik.

D. 05 / 11 – 13 – tirsdag:

 • Ligge på sofaen og se “Deadly Women”
 • Rydde op efter i går
 • Arbejde (15.00 – 20.15)

D. 06 / 11 – 13 – onsdag:

 • Løbetræning i fitness
 • Købe gaver til pakkespil
 • Arbejde (15.30 – 20.15)

D. 07 / 11 – 13 – torsdag:

 • I stalden (Udmugning, longering, ridning)
 • Ud og købe foder til hestene
 • Evt. til Bilka for at købe sædevat til mine stole
 • Farve hår

D. 08 / 11 – 13 – fredag:

 • I stalden (udmugning, ridning, og ryttertræning)
 • Løbetræning i fitness
 • Lige hvad jeg har lyst til at hyggelige ting :D

D. 09 / 11 – 13 – lørdag:

 • Plukke øjenbryn (jeps – det skal planlægges!)
 • Til Mortens aften hos min far

D. 10 / 11 – 13 – søndag:

 • Fødselsdag hos Rebecca (min stedsøster)

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

6 thoughts on “Ugen i listeform

  1. Ja :D Det er vigtigt. Især fordi jeg har været meget stresset i en periode på omkring 1 år… Men det går bedre nu. Jeg er blevet bedre til at prioriterer hygge. Men nogengange skal jeg stadig lige minde mig selv om at geare ned ^_^”

  1. Haha.. Min uge er altid proppet med planer, så jeg er nødt til at prøve at skemalægge det en smule… Men det eneste som rigtig kom til at passe, var faktisk arbejdet. Resten blev der flyttet rundt på, da jeg pludselig skulle en masse andre ting også ^^”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.