En lang dag…

I går skrev jeg, at min dag ville komme til at se ud som følgende:

 • Løbetræning i fitness
 • Købe gaver til pakkespil
 • Arbejde (15.30 – 20.15)

Det gjorde den ikke helt… Det blev i stedet en rigtig lang dag, med meget lidt tid til at slappe af, og nyde at jeg har en uges fri fra skole. Men til gengæld blev der skrabet lidt penge ind, for min dag så i stedet ud som følgende:

 • Løbetræning i fitness (09.30 – 10.50)
 • Arbejde (11.50 – 20.15)

Nu håber jeg, at jeg er godt træt efter dagens arbejde! For jeg sover simpelthen så dårligt for tiden! Har mareridt, og vågner op hver morgen, og føler mig trist, og udmattet… Men mon ikke, jeg får sovet tungt natten igennem, efter så meget arbejde? :D

Der er forresten også sket lidt ændringer af planerne for i morgen, nu ser de i stedet således ud:

 • I stalden (Udmugning, longering, ridning)
 • Plukke øjenbryn
 • Købe gaver til pakkespil
 • Evt. farve hår
 • Mødes med mine kollegaer klokken 17.00 og deltage i arrangement

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “En lang dag…

  1. Jeg må prøve at få købt noget sov godt tea :D Men lige for tiden sover jeg heldigvis godt igen! Tak for tippet søde <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.