Zoologisk have!

I dag har vi været i zoologisk have, og i det tilhørende aquarium hele dagen! :D Det har simpelthen været så fantastisk. Jeg elsker at se på dyr, og det var i super godt, og hyggeligt selskab! Jeg fik taget et par billeder (taget med mobil – så kvaliteten er ikke i top, på trods af, at mange gode muligheder for billeder bød sig).

483

488

481

476

Mange flere billeder, af mange flere dyr, vil komme i et nyt indlæg en anden dag – der er simpelthen så mange billeder, at jeg bare lige udplukkede et par stykker jeg syntes var meget fine/hyggelige/specielle…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

9 thoughts on “Zoologisk have!

    1. Tusind tak :D
      Jeg er faktisk også lidt stolt af billede nummer 1 ^_^ Jeg er ellers rigtig dårlig til at tage billeder XD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.