Ups, en fejl!

Jeg skyndte mig hjem fra praktik i Farsø i dag, for at nå på arbejde klokken 16:00… Jeg var fuldstændig bombet da jeg nåede på arbejde. Slæbte min slatne krop ned i kælderen (hvor omklædningsrummet er), og klædte om. Skyndte mig op i butikken – hvor jeg så fandt ud af… at jeg ikke skulle arbejde

Så skulle man tro at jeg ærgrede mig – men nej! Det var dejligt! For jeg var virkelig træt, og der var rent faktisk rigtig dejligt vejr. Så i stedet skal jeg møde på arbejde i morgen. Jeg smuttede ned og klædte om igen, og så drønede jeg ellers ud til hestene ^_^ Det havde jeg meget mere brug for, end en tur på arbejde…

Men det var nu alligevel en hård dag ^_^ Jeg er først lige kommet ned og sidde lige nu, og nu venter jeg bare på at maden bliver færdig. Er sulten som en bjørn!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Ups, en fejl!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.