Spisestuen…

Vi nærmer os en færdig spisestue! I går aftes kom bøje (min stedfar) med stolene. Han har været så sød at betrække stolesæderene, fordi jeg ikke selv er super til at håndtere kompressoren, som skulle bruges. Jeg er så lykkelig over resultatet. Nu mangler jeg bare at få hejst lysekronen, få køb pærer til denne – og så nærmer vi os en smuk spisestue som jeg længe har drømt om.

20131122-105958.jpg

20131122-105951.jpg

20131122-110714.jpg

Hvad syntes i? :D
… Nogen syntes måske at det er for meget ^^” men jeg syntes det er lækkert med lidt farve. Selv Nicki kan lide det (eller det siger han i hvert fald ;) hehe)…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

17 thoughts on “Spisestuen…

  1. Haha :D jeg ELSKER det selv.
   Det kan være jeg bliver træt af cupcake betrækket på et tidspunkt – men det kan nemt skiftes ;)

  1. Hmmm.. Det forstår jeg bare ikke… For da jeg ville læse om det, var jeg inde på Århus biblioteks hjemmeside, og kigge på det (da det var det, som var flest hit på, på google), og dér stod det at det kun var gratis hvis man var medlem af biblioteket O_o … Jeg må hellere lige få kigget på dit link :D

   Og tusind tak! :D

   1. Hmm, altså til bogforum, da jeg så Kenneth Bøgh Andersen sagde han selv at det var ganske gratis. Og nævnte intet bibliotek :) Og når der heller ikke står noget på folderen, tror jeg det er en skrivefejl, at det kun er gratis via biblioteket

  1. Tusind tak!
   Men ja – stoffet har kostet 69 kr. Jeg kunne ikke finde helt det stykke stof jeg gerne ville have – men så blev jeg enig med mig selv om at købe det her, da jeg godt kunne lide det, og så ville det ikke være alt for dyrt at skifte det, hvis jeg nu fandt det HELT rigtige :)

  1. Tusind tak! :D Jeg elsker også bare farverne heeelt vildt. Men det tog faktisk rigtigt lang tid (og to gange ved maleren) for at få farverne lavet præcis som jeg gerne ville ^_^”

  1. Hahaha :D
   Jeg er virkelig også glad for at jeg har SÅ sød en kæreste ^_^ Som han selv siger; “Jeg må jo hvile godt i min seksualitet siden det ikke er et problem for mig” :D hahaha!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.