Adventsgaver

Kan i huske det? At vågne op søndag morgen, og vide, at nede i stuen ventede der en gave på dig. Jeg kan huske hvordan jeg lå vågen, og ventede på at resten af huset begyndte at røre på sig. Spændingen kunne man næsten ikke holde ud i sin krop. Det var da også ren glæde, når ens familie endelig begyndte at stå op, og man kunne løbe ned og se hvad “julemanden” var kommet med!

Jeg har været så privilegeret, at jeg indtil jeg blev 18 år, har fået adventsgaver. Selv da man blev ældre, var det hyggeligt. Det var ikke så meget selve gaven, men mere det, at ens forældre tog sig tiden til at finde fire gaver, som de vidste ville glæde en.

På næste søndag er det d. 1 advent – og jeg tror jeg vil bruge den på, at tænke på al den kærlighed min familie har givet mig, i løbet af mit liv (og stadig giver mig).

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

9 thoughts on “Adventsgaver

  1. Hahaha du er også sådan en god person :D
   Syntes bare det er svært nok at købe julegaver til mine forældre i forvejen XD Og hvis jeg så skulle købe 8 ekstra gaver hvert år (to familier), tror jeg simpelthen ikke at jeg ville kunne finde på nogle gode nogen.

   1. Jeg giver dem små ting som te og chokolade og sådan i adventsgaver. Det er tanken der tæller. Som du selv skriver, det er abnormt hyggeligt at vågne op til gaver :D

    Laver også en pakkekalender til mig selv, bare fordi ;)

 1. Der har altid været noget specielt ved 1 advent, jeg har altid følt at nu var julen kommet.

  Jeg får stadigvæk gaver 1 advent men ikke alle de andre søndage. Til gengæld nyder jeg min datters spænding over hvad julemanden har til hende

  1. Ej hvor er det hyggeligt at du stadig får én gave! ^_^

   Og hvor er det dejligt med din datter! Jeg glæder mig også til at jeg kan glæde mine egne børn på den måde engang :)

 2. Jeg har aldrig rigtig haft det store tilhørsforhold til advent – men det er nok fordi min mor lavede små pakker til hver dag, som en julekalender, så hver dag var advent :)

  1. Ja det har da helt klart noget at sige :D
   Sådan fik vi det også da vi var helt små – men vi var nok lidt grådige, så vi kunne bedre lide at få få men store gaver XD hahah!

 3. Jeg har klodes dejligeste mor der, selv om jeg er flyttet ud og helt til Sverige, sender mig adventsgaver, så jeg ikke skal føle mig så langt væk hjemme fra :)
  Nu får hun så selvfølgelig også en adventsgave eller to, når jeg er hjemme.

  eslublog.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.