Disappeared

517

Jeg elsker dokumentarer – og i særdeleshed kriminal dokumentar serier! Jeg tror efterhånden at jeg har set de fleste på Netflix (Investigation Discovery), og mange af dem har virkelig været gode. Lige for tiden er jeg i gang med at se serien “Disappeared”.

Disappeared dokumentar serien, handler om folk som forsvinder (surprise). Det er meget forskelligt om man får en ‘løsning’ i slutningen af afsnittet, eller om man blot bliver efterladt med tanken: Hvor forsvandt han hen? Blev han myrdet? Eller valgte han selv at forsvinde?

Det sætter virkelig tankerne i gang. Vigtigheden i, aldrig, at tage hvert til sit, med et uforløst problem eller dårlig stemning – for hvem ved? Måske er det sidste gang man ser hinanden?

Det er helt klart en serie jeg kan anbefale – men det er langt fra den bedste. Har du adgang til Netflix, og er du lige som jeg, vild med kriminal dokumentar serier, vil jeg anbefale at du kigger på alt, som er produceret af/i samarbejde med Investigation Discovery,

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

One thought on “Disappeared

  1. Mere at se på netflix, min se liste er til tider uoverskuelig og folk siger at der er intet værd at se på netflix fordi de ikke altid får alle de nyeste film med det samme.

    Selvom Cap ikke er min yndlings (men han er nr 2), har jeg svært ved at forstå hvorfor folk ikke kan lide ham. Det er utrolig få mennesker som jeg kender der ikke kan lide ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.