Spørgerunde

Inspireret af mange andre derude i blogverden, som har lavet “spørgerunder” syntes jeg selv at jeg vil prøve for sjov ^_^ Syntes selv det er super sjovt, at læse hvad andre finder på at spørge om, og ikke mindst de spændene besvarelser som bloggerne kommer med. Så lad os give det et forsøg!

Vil du spørge mig om noget?

Hvad går det ud på? Lige hvad du vil have det til. Eller næsten da. Idéen er, at du som læser, for muligheden for at stille et eller flere spørgsmål, som du har måtte have – det kan både være sjove, eller seriøse spørgsmål – og så vil jeg efter bedste evne besvare spørgsmålene om 1-2 uger i et nyt indlæg.

Du skal bare smide dit spørgsmål som en kommentar til dette indlæg.

mig01

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Spørgerunde

 1. Hmm, jeg synes egentlig jeg stiller den slags spørgsmål når de sådan lige dukker op i mit hoved, så… det bliver nok ikke til meget andet end spøjse/sjove spørgsmål fra min side. Du kan få mine favoritter + et par andre – på forhånd undskyld hvis du har besvaret dem før… jeg husker bare ikke så godt ^^”

  Hvor i verden har du været, og hvor vil du gerne hen?
  Hvis du skulle sammenligne dig selv (dine persontræk m.m.) med et dyr – hvilket dyr ville du så være?
  Hvis du kunne have en superkræft, hvad ville du så vælge, og hvad i dit liv ville du bruge det til?
  Hvad er et af dine bedste barndoms-minder?
  Hvis du fik 10.000 kr, og besked på at de skulle bruges i løbet af én dag, hvad ville du så bruge dem på?

  I will suggest some more, if something comes to my mind ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.