Colorbomb #411

528Jeg har lige modtaget min Nutri Color Creme i farven “411 Brown”, som jeg bestilte i forbindelse med Black friday. Jeg har endnu aldrig prøvet de famøse color bombs, men har altid gerne ville prøve dem – så man kunne undgå at farve sit hår så ofte. Desværre har jeg de sidste par år haft sort hår, og color bombs findes ikke i sort. Men i forbindelse med at jeg skal prøve at have brunt hår igen, har jeg altså købt en. Kunne næsten ikke lade være når jeg kunne få 30% på den, og fri fragt.

Jeg har ikke farvet mit hår brunt endnu (da mit hår ikke trænger til at blive farvet endnu), og kan derfor ikke prøve den lige med det samme. Men så snart mit hår er blevet farvet, og er falmet lidt vil jeg prøve den, og skrive en anmeldelse af produktet her på bloggen – samt skrive en anmeldelse af Swartzkopf Million Color.

  • Husk at deltage 1. advents give-awayen hér

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Colorbomb #411

  1. Det glæder jeg mig til at læse om! Jeg har nemlig selv overvejet at prøve sådan en.. Det lyder umiddelbart noget nemmere end almindelig hårfarve :)

    1. Ja – jeg er nemlig også typen som ikke orker at farve mit hår hele tiden XD heldigvis er mine udgroninger ikke så tydelige, da mit hår er meget mørkebrunt, og står meget lidt i kontrast til det sorte – og det kommer nok til at være endnu sværrer at se, når jeg nu farver mit hår brunt ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.